Wie is nu kopman bij Lotto-Soudal?: "Hoe meer, hoe beter"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent
| 2 reacties
Wie is nu kopman bij Lotto-Soudal?: "Hoe meer, hoe beter"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Doorgaans is het Quick-Step Floors dat met meerdere kandidaat-winnaars aan de start van een klassieker komt, maar voor het openingsweekend lijkt ook Lotto-Soudal daarin mee te gaan.

Dankzij de hoogvorm van Tim Wellens is er immers een extra kanshebber bij in het kamp van Marc Sergeant. "Je kan geen kopmannen genoeg hebben", gaf hij mee. Naast Wellens heb je immers ook nog Benoot en Jens Keukeleire. Wellens ziet zelfs nog een vierde kanshebber.

"Ook Jasper De Buyst heeft héél goeie benen." Maar wie wordt nu dé kopman. Onze gok is dat het Wellens wordt, maar de hoofdrolspelers zelf lieten niet in hun kaarten kijken.

Ik heb mijn beste resultaten in een vrije rol behaald

Of toch? "Tim heeft bewezen dat hij zeer goed is, dat kan alleen maar in ons voordeel spelen", aldus Benoot. "Ook Jens Keukeleire heeft al bewezen dat hij in die koersen een resultaat kan rijden. Het is alleszins een voordeel om met meerdere in de finale te komen."

"Kopman? We hebben nog geen meeting gehad. Het doet er niet veel toe, ik heb mijn beste resultaten gereden als Jurgen Roelandts kopman was en ik vrije rol kreeg. Tim heeft bewezen in de Eneco Tour dat hij op kasseien kan rijden en hij heeft het parcours verkend."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties