Zdenek Stybar duidt naast Greg Van Avermaet nog een ex-ploegmaat en Franse sprinter aan als favorieten voor de Omloop

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Kortrijk
| 0 reacties
Zdenek Stybar duidt naast Greg Van Avermaet nog een ex-ploegmaat en Franse sprinter aan als favorieten voor de Omloop
Foto: © photonews

Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert en de andere renners van Quick-Step Floors. Dat zijn de namen die het meest naar voor komen als potentiële kanshebber op winst in de Omloop Het Nieuwsblad. Zdenek Stybar voegt daar nog andere namen aan toe.

"Matteo Trentin is zeker en vast ook een favoriet, net als Arnaud Démare", vertelt Stybar. "Er kunnen meerdere jongens een koers als de Omloop winnen. Ik herinner me nog altijd mijn eerste of tweede Omloop. Toen was er een groep weg met nog 120 kilometer te gaan. Er kan altijd een onverwachte winnaar opduiken."

Wellens en Lotto-Soudal

Tim Wellens, nochans meer een man van de Ardennen, is ook een naam die vaak genoemd wordt. "Ik denk dat hij kan meedoen", zegt de Tsjech van Quick-Step Floors. "Hij heeft een sterke ploeg rond hem. Soms gaat het niet over parcourskennis, maar over de conditie. En hij is duidelijk in goede vorm."

Ploegmaat Iljo Keisse ziet ook Greg Van Avermaet als grote favoriet. "Van Avermaet en BMC zullen ook de wedstrijd moeten dragen, net als Lotto Soudal", weet de ervaren Gentenaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties