Tim Wellens in laatste contractjaar bij Lotto-Soudal: "Dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen, alleen... "

Redactie
| 5 reacties
Tim Wellens in laatste contractjaar bij Lotto-Soudal: "Dankbaar voor de kansen die ik heb gekregen, alleen... "
Foto: © photonews

Tim Wellens bewees in de Ruta del Sol al dat hij een renner is die heel wat in zijn mars heeft. Maar wat extraatjes kunnen zeker geen kwaad, want na dit seizoen is Wellens einde contract bij zijn ploeg Lotto-Soudal.

Het feit dat hij in zijn laatste contractjaar zit, is niet iets dat hem constant bezighoudt. "Het is niet dat ik ermee opsta en mee ga slapen", vertelt Wellens in HLN. "Maar af en toe vraag ik mezelf wel eens af waar mijn toekomst ligt, ja. Ik heb het nog steeds ontzettend naar mijn zin bij Lotto-Soudal. Als Belg kan ik nergens beter zitten."

"En ik ben dankbaar voor alle kansen die deze ploeg me al heeft geboden. Alleen... het is de allereerste keer dat mijn contract afloopt en het door Lotto-Soudal niet spontaan wordt verlengd. Dus, ja... Twee teams toonden al interesse. Maar tot concrete gesprekken kwam het nog niet. We zien wel."

Monaco en vriendin Sophie

Bovendien woont Wellens tegenwoordig in Monaco. "Ik moet ook nog eens goed bekijken of ik al dan niet weg wil uit Monaco. Sophie werkt hier, dat speelt mee. We zijn hier samen gelukkig. Al zou ik op dit moment, met dit weer, toch liever ergens in Spanje zitten", besluit hij al grappend. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties