POLL: Weg of veld voor Wout Van Aert?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 25 reacties
POLL: Weg of veld voor Wout Van Aert?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout Van Aert maakte opnieuw indruk in zijn tweede klassieker van het voorjaar. Hij bekroonde een sterke wedstrijd met een knappe derde plek in de Strade Bianche. Weg of veld... Wat moet hij volgens u kiezen?

Straf. Hoe Wout Van Aert de finale mee kleurde en de koers in een beslissende plooi legde. De wereldkampioen veldrijden leek met Romain Bardet uit te vechten wie er zou winnen, maar dan waren er die dekselse Tiesj Benoot (wat een mooie zege!) en de krampen op de slotklim nog. 

Eén is ding is zeker: Van Aert slaat zeker geen slecht figuur in de twee eerste klassiekers van het voorjaar. Eerst maakte hij in de Omloop indruk door met de beste renners mee te gaan op de Muur van Geraardsbergen en dan was er zaterdag die sterke koers in de heroïsche editie van de Strade Bianche. 

Weg of veld? Steeds meer wielerlegendes - zoals Cancellara en Museeuw - trekken aan de mouw van Van Aert om definitief naar de weg over te stappen. Het is een beslissing die Van Aert de komende weken misschien al in zijn hoofd, maar nog niet definitief zal nemen. Er wachten nog enkele belangrijke weken en Van Aert moet deze vorm nog een dikke maand tot de tweede zondag van april vasthouden. Dan staat Parijs-Roubaix op het menu. 

Wat moet de regenboogtrui van de cross volgens u doen? Stem mee in onze poll! 

Wat moet Wout Van Aert doen volgend seizoen?

67%
0%
33%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties