Tiesj Benoot en collega's reageren kort maar krachtig op dopinginsinuaties van journalist na Strade Bianche

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
Tiesj Benoot en collega's reageren kort maar krachtig op dopinginsinuaties van journalist na Strade Bianche
Foto: © photonews

Niks dan superlatieven voor Tiesj Benoot en Wout van Aert na hun straffe prestaties in de Strade Bianche, maar Joël De Ceulaer had toch zo zijn bedenkingen bij het heroïsche gebeuren op de onverharde Italiaanse wegen.

De journalist en 'Senior Writer' van De Morgen, gespecialiseerd in politiek, pakte op Twitter uit met een niet mis te verstane boodschap: "Het was weer een epische koers, lees ik. Wat het chemische geheim was, horen we over een jaar of vijf, neem ik aan."


"Joël toch"

Een duidelijk onbedekte verwijzing naar dopinggebruik en die boodschap viel niet in de smaak van Tiesj Benoot, die schamper reageerde: "Joël toch". En de glansrijke winnaar van de Strade Bianche kreeg meteen bijval van zijn collega's Thomas De Gendt, Louis Vervaeke, Nikolas Maes en Tosh Van der Sande. Die reageerden allen op identieke wijze, alsof het een nieuwe hashtag betreft. 

De reactie van aanstoker De Ceulaer liet niet lang op zich wachten: "Verschoning, beste mensen! Ik zal voortaan alleen nog maar spotten met en geintjes maken over moslims. Nooit meer met en over renners." Het was dus maar een grapje ...

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties