Is Wout van Aert spek voor de bek van Quick-Step? Patrick Lefevere spreekt zich (voorzichtig) uit over eventuele transfer

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
Is Wout van Aert spek voor de bek van Quick-Step? Patrick Lefevere spreekt zich (voorzichtig) uit over eventuele transfer

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Wout van Aert is sinds afgelopen zaterdag grof wild op de transfermarkt, heel wat internationale topteams liggen nu al op de loer om de wereldkampioen in het veld te strikken. Gaat het Belgische Quick-Step Floors, dat altijd oog heeft voor klassieke toptalenten, dat zomaar laten gebeuren?

Het Nieuwsblad legde de vraag voor aan manager Patrick Lefevere. Kort maar krachtig geponeerd: wil hij Wout van Aert in zijn team? "Stel mij die vraag nog eens na Parijs-Roubaix. Wat hij in de Omloop Het Nieuwsblad en Strade Bianche liet zien, was heel knap, maar één zwaluw maakt de lente niet."

De sportieve baas van Quick-Step blijft voorzichtig: "Ik wil eerst de rest van het voorjaar afwachten en dan vooral de koersen boven de 250 kilometer. Elke ploeg heeft interesse in Wout, maar hij heeft ook nog een contract tot eind 2019 bij de ploeg van Nick Nuyens.  Dat contract afkopen? Zie jij geld op mijn rug groeien? Ik niet. Trouwens, wie zegt dat ik in 2019 nog een ploeg ga hebben?"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties