Dit zijn onze sterren voor het eerste monument van het seizoen!
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 8 reacties
Dit zijn onze sterren voor het eerste monument van het seizoen!
Foto: © photonews

Met Milaan-San Remo staat zaterdag het eerste echte monument op de kalender. Philippe Gilbert is erop gebrand om de koers te winnen, maar wie zijn de andere favorieten? We zetten ze op een rijtje.

Het parcours kent u, 291 kilometer in het mooie Italiaanse landschap, met aan het einde nog de Cipressa en de Poggio als scherprechters. Het is het eeuwige gevecht tussen de sprinters en de aanvallers.

Het drietal dat vorig jaar het hazenpad koos, Kwiatkowski, Sagan en Alaphilippe horen daar uiteraard bij. Peter Sagan toonde in de Tirreno al met zijn miraculeuze terugkeer dat hij in uitstekende vorm verkeerd.

Verder heb je uiteraard de echte punchers zoals Greg Van Avermaet, Michael Matthews en Alexander Kristoff, al heeft die laatste geen vlekkeloze voorbereiding achter de rug.

Daarna komen ook nog de sprinters die een kort bergje over geraken. Greipel, Viviani en Démare zijn daar de exponenten. Al zijn we benieuwd hoever Kittel in zijn bloedvorm kan geraken. Philippe Gilbert moet vooral iedereen zien af te schudden op de heuveltjes of net daarvoor.

Onze sterren

****Sagan
***Kwiatkowski, Matthews
**Van Avermaet, Gilbert, Démare
*Alaphilippe, Viviani, Greipel, Kristoff

Speciaal voor deze koers hebben we een leuke promotie voor jou. Wed op jouw favoriet om de race te winnen. Komt hij niet als eerste over de streep, maar als tweede of derde? Dan krijg jij je inzet terug!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties