De favorieten van het peloton: Het kan alle kanten uit in de E3
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Harelbeke
| 0 reacties
De favorieten van het peloton: Het kan alle kanten uit in de E3

Vorig jaar kregen we een heroïsche strijd tussen Oliver Naesen, Greg Van Avermaet en Philippe Gilbert, maar wat wordt het dit jaar? Er staan heel wat favorieten aan de start en ook het peloton weet het niet goed.

Zo mikken Stijn Devolder en John Degenkolb op dezelfde man, Oliver Naesen. "Ik denk vandaag vooral aan Oliver Naesen", aldus Devolder bij de start. Jasper Stuyven houdt er met Sep Vanmarcke een andere favoriet op na. 

Alexander Kristoff wil twee namen naar voren schuiven: "Het is moeilijk te zeggen, maar ik zou zeggen Sagan of Greg Van Avermaet. Het is een lastige koers, aangezien de bergjes kort bij de finish liggen. Ik was hier nooit goed, maar hoop dat het vandaag anders is."

Sagan en Van Avermaet waren vorig jaar heel goed, maar zijn misschien dit jaar iets minder

-Dylan Van Baarle

Dylan Van Baarle twijfelt ook. "Sagan en Van Avermaet waren vorig jaar heel goed, maar zijn dit jaar misschien iets minder. Er zijn echt heel veel mogelijke winnaars."

En hoe reageren de favorieten zelf? "Dat ze mij noemen, daar maak ik me niet druk om. Ik denk vooral dat ze de druk van zichzelf willen afhouden", aldus Vanmarcke. "Ik verwacht Sagan, ik ben hier niet de topfavoriet", geeft Benoot aan. "Het is bizar dat ze zeggen dat het voor mij is, ik heb nog nooit een Klassieker gewonnen", sloot Naesen af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Wielerkrant.be

Al meer dan 5022 wielerfans gingen je voor!

Met de Wielerkrant nieuwsbrief ontvang je dagelijks al het laatste wielernieuws per mail.

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties