Nieuwe stunt in de maak voor Wout van Aert: "Ik pleit altijd voor voorzichtigheid, maar geloof dat Wout in Wevelgem podiumrijp is"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 25 reacties
Nieuwe stunt in de maak voor Wout van Aert: "Ik pleit altijd voor voorzichtigheid, maar geloof dat Wout in Wevelgem podiumrijp is"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Gent-Wevelgem, dat wordt ongetwijfeld smullen. En het is uiteraard uitkijken naar de prestaties van de Belgen. Een van hen is Wout van Aert, die opnieuw zijn kunnen op de weg wil etaleren na zijn méér dan geslaagde passages in de Omloop Het Nieuwsblad en de Strade Bianche. Michel Wuyts gelooft erin.

"Na wat ik in de Strade zag, weet ik zeker dat Wout van Aert in die frontlinie zal zitten. Als hij tenminste zijn temperament beheerst. In de Omloop deed hij dat voortreffelijk. Voor de Muur bleef hij onzichtbaar. Erop en erna bewonderde de Westerse wereld 's mans soepele tred. Ook in de Toscaanse heuvellanden vielen monden van bewondering open", klinkt het in HLN

De VRT-wielercommentator heeft een gouden raad voor de wereldkampioen veldrijden: "Alert volgen en de tweede Kemmel voor de Muur houden. Van Avermaet, Sagan en Vanmarcke viseren en die in de finale net iets kwistiger laten drammen. Ik pleit altijd voor voorzichtigheid, maar geloof dat Van Aert in Wevelgem podiumrijp is. Als hij maar die ene jump perfect timet. Een jaarprijs van een miljoen ligt dan nog dichter binnen bereik."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties