Vanmarcke verwacht een eerlijke Gent-Wevelgem: "De sterksten zullen vooraan zitten, áls ze niet op de grond liggen"
Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Gent-Wevelgem
| 5 reacties
Vanmarcke verwacht een eerlijke Gent-Wevelgem: "De sterksten zullen vooraan zitten, áls ze niet op de grond liggen"
Foto: © photonews

Sep Vanmarcke ging bij de grote valpartij in de E3 tegen de vlakte met zowat zijn hele ploeg. Hij knalde samen met onder meer Oliver Naesen toch nog naar de kop van de koers, maar toen was Terpstra al gaan vliegen.

"Het gaat goed met me. Ik had heel veel last van mijn heup en mijn ribben, maar de laatste dagen ging het beter. Mijn rugspier is wel nog wat geblokkeerd, maar ik hoop dat ik er geen last van heb", aldus de kopman van Education First.

"Er staat inderdaad niet veel wind, maar richting de kust zal de nervositeit er wel zijn. Het zal opnieuw gevaarlijk zijn, het is zoveel draaien en keren met een grote kans op valpartijen. De mannen met de goeie benen gaan opnieuw vooraan zitten, als ze niet op de grond liggen."

Ik gebruikte enkele ploegmaats als kussen, maar er kwamen er nog een pak over me heen

Dat laatste is vooral voor Vanmarcke van toepassing. Hij was misschien wel de beste man in koers vrijdag. "Een keer vallen is genoeg. Ik was het hele seizoensbegin al doorgekomen zonder valpartij. Gelukkig kon ik wat ploegmaats gebruiken als kussen, maar er kwamen er nog een paar over mij heen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties