Flanders Classics-baas Wouter Vandenhaute reageert op afwezigheid Lance Armstrong en zijn last-minute vervanger

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 9 reacties
Flanders Classics-baas Wouter Vandenhaute reageert op afwezigheid Lance Armstrong en zijn last-minute vervanger

Lance Armstrong moet door familiale omstandigheden dan toch passen voor een bezoekje aan de Ronde van Vlaanderen. Zijn plaats wordt ingenomen door Roberto Martinez. Wouter Vandenhaute reageerde al op zijn afwezigheid.

Er kwam een storm van protest toen de komst van Armstrong naar de Ronde bekendgemaakt werd. Al lieten veel prominente wielerfiguren weten geen probleem te maken van de komst van de Texaan. 

Vandenhaute reageerde al kort op de afwezigheid van Armstrong. "Ik wens Lance en zijn gezin veel sterkte in deze moeilijke momenten", laat Vandenhaute weten in een eerste reactie.

Roberto Martinez als vervanger

Zijn plaats wordt ingenomen door de Belgische bondscoach. "Ik ben ook Roberto Martinez dankbaar dat hij last minute zijn drukke agenda vrij heeft willen maken om de allereerste gast te zijn van de Tour of Flanders Business Academy."

"De Rode Duivels zitten in de laatste rechte lijn naar het WK Voetbal in Rusland. Hoe spannend en hectisch is de voorbereiding van onze nationale ploeg en wat gaat er om in het hoofd van Roberto Martinez", klinkt het nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties