Gegeerd wild op de transfermarkt: "Wout Van Aert zijn hoofd staat nú al naar de WorldTour"
Redactie
| 18 reacties

Hoofd van Wout Van Aert staat nu al richting WorldTour volgens manager Jef Van den Bosch

Gegeerd wild op de transfermarkt: "Wout Van Aert zijn hoofd staat nú al naar de WorldTour"
Foto: © photonews

Na zijn sterke prestaties op de weg is Wout Van Aert gegeerd wild bij de WorldTour-ploegen. Enkele ploegen staan al te springen om hem in huis te halen, maar één probleem: Van Aert ligt nog tot eind 2019 onder contract bij de ploeg van Nick Nuyens.

Manager Jef Van den Bosch zag zondag een sterke Wout Van Aert in Gent-Wevelgem. "Sinds zondag weten we ook dat Wout de lange afstand en hoge snelheid aankan op topniveau", vertelt hij in HLN. "Dat het zó'n vaart zou lopen, had hij nooit durven denken. Wout verbaast niet alleen de wereld, maar ook zichzelf."

En dus is een stap hogerop zeker niet onlogisch. "Zijn hoofd staat nú al naar de WorldTour", klinkt het. Maar Van Aert kan niet zomaar weg. "Hij heeft nog een lopend contract tot eind 2019. En we zijn niet geneigd om plots zomaar alles overhoop te gooien."

Na Parijs-Roubaix evaluatie

De interesse in Van Aert is volgens Van den Bosch groot. "Logisch. Wout verenigt het beste van twee werelden op het allerhoogste echelon. Uniek in het moderne wielrennen. Na Parijs-Roubaix maken we een evaluatie op van zijn klassieke lente, bekijken we de verschillende opties en zien we welke richting het uitgaat."

"Alles wordt afgestemd op zijn verdere groeiproces. Een goeie omkadering en een aantrekkelijk programma zijn daarin de twee cruciale peilers. Voor de goeie orde: die vindt hij ook terug bij zijn huidige team. Elke koers die hij wílde rijden, rijdt hij", besluit Van Aert. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties