Nieuwe aanwinst Patrick Lefevere in de wolken: "Ik kan het nauwelijks geloven"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Kasper Asgreen in de wolken met zijn overstap naar Quick-Step Floors

Nieuwe aanwinst Patrick Lefevere in de wolken: "Ik kan het nauwelijks geloven"
Foto: © photonews

Quick-Step Floors heeft zich versterkt met de 23-jarige Deen Kasper Asgreen, een hardrijder die vorig jaar Europees kampioen bij de beloften werd. Voor Asgreen is het een droom die werkelijkheid wordt.

"Een contract tekenen bij de ploeg met de meeste overwinningen in de afgelopen zes jaar is geweldig. Ik kan nauwelijks geloven dat dit echt gebeurt", zegt Asgreen in een eerste reactie. "

Asgreen werd erbij gehaald om de blessures van enkele andere renners op te vangen. Een onbekende is hij niet voor de ploeg, want op het tweede trainingskamp in de winter was hij er al bij. "Dat was een erg leuke eerste ervaring", aldus de Deen. "Maar ik durfde niet van een profcontract te dromen. Ik heb hard gewerkt om hier te geraken, maar nu begint het pas echt."

Roubaix en WK tegen de klok

De hardrijder wil zich in de toekomst vooral op het tijdrijden en de klassiekers toeleggen. "Hopelijk kan ik net als heel wat van mijn ploegmaats in de toekomst veel wedstrijden winnen. Ik droom het meest van Parijs-Roubaix en het WK tijdrijden. Dat zijn mijn twee grote dromen. Maar nu is het doel om me zo snel mogelijk te ontwikkelen", besluit Asgreen

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/11/2019 Ambiancecross
24/11/2019 Duinencross
30/11/2019 GP Kortrijk
01/12/2019 Zilvermeercross
07/12/2019 Cyclocross Essen

Nieuwste reacties