Nieuwe aanwinst Patrick Lefevere in de wolken: "Ik kan het nauwelijks geloven"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Nieuwe aanwinst Patrick Lefevere in de wolken: "Ik kan het nauwelijks geloven"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Quick-Step Floors heeft zich versterkt met de 23-jarige Deen Kasper Asgreen, een hardrijder die vorig jaar Europees kampioen bij de beloften werd. Voor Asgreen is het een droom die werkelijkheid wordt.

"Een contract tekenen bij de ploeg met de meeste overwinningen in de afgelopen zes jaar is geweldig. Ik kan nauwelijks geloven dat dit echt gebeurt", zegt Asgreen in een eerste reactie. "

Asgreen werd erbij gehaald om de blessures van enkele andere renners op te vangen. Een onbekende is hij niet voor de ploeg, want op het tweede trainingskamp in de winter was hij er al bij. "Dat was een erg leuke eerste ervaring", aldus de Deen. "Maar ik durfde niet van een profcontract te dromen. Ik heb hard gewerkt om hier te geraken, maar nu begint het pas echt."

Roubaix en WK tegen de klok

De hardrijder wil zich in de toekomst vooral op het tijdrijden en de klassiekers toeleggen. "Hopelijk kan ik net als heel wat van mijn ploegmaats in de toekomst veel wedstrijden winnen. Ik droom het meest van Parijs-Roubaix en het WK tijdrijden. Dat zijn mijn twee grote dromen. Maar nu is het doel om me zo snel mogelijk te ontwikkelen", besluit Asgreen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties