Opvallende nieuwe uitdaging voor Tom Boonen: "Een sterk idee waar ik me helemaal in kan vinden"
Redactie
| 2 reacties

Tom Boonen gaat de komende twee jaar een human-interestreeks voor tv-zender Eén maken

Opvallende nieuwe uitdaging voor Tom Boonen: "Een sterk idee waar ik me helemaal in kan vinden"
Foto: © photonews

Tom Boonen is duidelijk niet van plan om het rustiger aan te doen na zijn wielerpensioen. Hij is af en toe aan de slag in de autosport, is adviseur bij Lotto Soudal én gaat nu ook werken aan een televisiereeks voor 'Eén'.

Boonen zal de komende twee jaar programma's maken voor Eén. Dat heeft de zender zelf bekendgemaakt. De viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix zal voor een human-interestreeks mensen over de hele wereld opzoeken bij wie de fiets centraal staat. Boonen zal met hen optrekken en naar hun verhalen luisteren. 

Fietsstewards in Mexico en fietsambulanciers in Malawi?

Het programma zit nog volop in de researschfase, maar een verhaal over de fietsstewards in Mexico is zeker een optie. Net als de fietsambulanciers in Malawi. Zij zorgen onder meer voor HIV-patiënten en helpen baby's verlossen. 

Een nieuwe uitdaging dus voor Tom Boonen. "Er komt veel op me af, maar wat mij overtuigd heeft om mij te smijten voor dit programma is dat het een sterk idee is waar ik me helemaal in kan vinden", vertelt hij. "En dat ik mag samenwerken met een enthousiaste ploeg."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/11/2019 Ambiancecross
24/11/2019 Duinencross
30/11/2019 GP Kortrijk
01/12/2019 Zilvermeercross
07/12/2019 Cyclocross Essen

Nieuwste reacties