Opvallende nieuwe uitdaging voor Tom Boonen: "Een sterk idee waar ik me helemaal in kan vinden"

Redactie
| 2 reacties
Opvallende nieuwe uitdaging voor Tom Boonen: "Een sterk idee waar ik me helemaal in kan vinden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tom Boonen is duidelijk niet van plan om het rustiger aan te doen na zijn wielerpensioen. Hij is af en toe aan de slag in de autosport, is adviseur bij Lotto Soudal én gaat nu ook werken aan een televisiereeks voor 'Eén'.

Boonen zal de komende twee jaar programma's maken voor Eén. Dat heeft de zender zelf bekendgemaakt. De viervoudige winnaar van Parijs-Roubaix zal voor een human-interestreeks mensen over de hele wereld opzoeken bij wie de fiets centraal staat. Boonen zal met hen optrekken en naar hun verhalen luisteren. 

Fietsstewards in Mexico en fietsambulanciers in Malawi?

Het programma zit nog volop in de researschfase, maar een verhaal over de fietsstewards in Mexico is zeker een optie. Net als de fietsambulanciers in Malawi. Zij zorgen onder meer voor HIV-patiënten en helpen baby's verlossen. 

Een nieuwe uitdaging dus voor Tom Boonen. "Er komt veel op me af, maar wat mij overtuigd heeft om mij te smijten voor dit programma is dat het een sterk idee is waar ik me helemaal in kan vinden", vertelt hij. "En dat ik mag samenwerken met een enthousiaste ploeg."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties