Zo erg is het gesteld met Jens Keukeleire: "Na vijf minuten wandelen naar de bakker of apotheker ben ik kapot"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Zo erg is het gesteld met Jens Keukeleire: "Na vijf minuten wandelen naar de bakker of apotheker ben ik kapot"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hoeveel pech kan een mens hebben? Net nu zijn wedstrijden eraan komen, is Jens Keukeleire serieus ziek. Hij miste al de E3 Harelbeke en Gent-Wevelgem en ook de rest van zijn voorjaar hangt eraan. Een zware klap voor de West-Vlaming van Lotto Soudal.

Hoe erg is het nu eigenlijk gesteld met de rappe Bruggeling? Behoorlijk erg: "Zondagnamiddag verslechterde mijn toestand serieus. Mijn lichaamstemperatuur klom zelfs tot boven de 38 graden. Toen wist ik al: daar gaat mijn voorjaar. Ik flakkerde bij momenten wel op, vatte moed, dwong mijzelf tot wat beweging, maar na vijf mintuen wandelen naar de bakker of de apotheker was ik kapot", klinkt het in Het Laatste Nieuws.

"Ik had ook geen eetlust. Mijn lichaam kan wel wat weerstand bieden, maar op den duur stopt het. Ik ben lamgelegd door het rotweer. Tot het weekend bleef ik vrij optimistisch, maar koorts pleegt onvermijdelijk een aanval op jouw lichaam. Ik vind het vooral jammer dat ik voor het eerst sinds 2007 Parijs-Roubaix zal moeten missen. Er komt een einde aan een mooie reeks", zucht Keukeleire. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties