Cancellara kiest zijn favoriet voor de Ronde: "Al maakt Quick-Step indruk"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 25 reacties
Cancellara kiest zijn favoriet voor de Ronde: "Al maakt Quick-Step indruk"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Fabian Cancellara kijkt vanuit Zwitserland naar het Vlaamse voorjaar. Spartacus heeft het als ex-winnaar van de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix wel voor een zekere Greg Van Avermaet.

"Ik zie veel renners die goed zijn en dat zijn overwegend Belgen: Vanmarcke, Van Avermaet, Benoot, Naesen, Stuyven en zeker ook Van Aert, aangevuld met het blok van Quick Step en uiteraard Sagan. Wat een weelde voor jullie...", mijmert de Zwitser in Het Nieuwsblad.

Sagan kon nog niet overtuigen, Quick-Step maakt meeste indruk

"Maar het leidt wel tot vreemd koersgedrag. Afgelopen zondag, in Gent-Wevelgem, zag ik vooral favorieten die naar elkaar keken en daardoor Sagan in een zetel naar de finish brachten. Sagan zelf kon me nog niet overtuigen. Het is uiteindelijk het blok van Quick Step dat het meeste indruk heeft gemaakt.”

“Ik zie voor zondag een tiental favorieten met meer dan een handvol Belgen. Oei, klink ik nu niet te veel als een Belg? Neen, ik ben er zeker van dat we zondag een mooie koers gaan krijgen. Maar wel één waarvan je nu nog niet kan zeggen wat er gaat gebeuren. Als ik het één ­iemand van deze generatie gun, dan is het Greg. Niemand verdient meer om de Ronde te winnen dan Greg Van Avermaet.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties