Naesen: "Die knie ziet er niet uit, gelukkig ben ik al van 't straat"
Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 4 reacties
Naesen: "Die knie ziet er niet uit, gelukkig ben ik al van 't straat"
Foto: © SDG

Oliver Naesen lag dit seizoen al opvallend vaak op het asfalt. Vaak viel hij ook op zijn linkerknie, voor de Belgische kampioen mag dat eens gedaan zijn.

Aan die knie wil hij niet teveel denken. "Vandaag gaan we met de ploeg nog tachtig kilometer van het parcours verkennen. Als er op de Koppenberg en de Oude Kwaremont genoeg stamp op zit, maak ik mij geen zorgen voor zondag", aldus Naesen in Het Nieuwsblad.

Hiervoor heb ik een hele winter getraind

“Neen. Ik hoorde sommigen al zeggen dat ik misschien alles op Roubaix moet zetten en de Ronde laten vallen, maar dat gaat er bij mij niet in. Daarvoor heb ik niet een hele winter getraind. ”

“Die knie ziet er niet lief uit. Een grote knoeiboel van lit­tekens. Gelukkig ben ik al van 't straat. Dit jaar ben ik al vijf keer gevallen en vier keer daarvan op de linkerknie. Zowel in Valencia, Kuurne, Harelbeke en dus ook in Waregem."

Magneet voor valpartijen

"Het is echt waanzin hoeveel ik dit jaar val. Normaal gebeurt dat maar één keer per jaar. En het ergste is dat het bijna nooit mijn eigen fout is geweest. Altijd valt de renner die vlak voor mij rijdt en kan ik die niet meer ontwijken. Ik zou bijna beginnen denken dat er een magneet voor valpartijen in mijn lichaam is ingeplant.”

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

19/10/2019 Cyclocross Boom
20/10/2019 Cyclocross Bern
22/10/2019 Nacht van Woerden
26/10/2019 Beringen
26/10/2019 GP Brabant

Nieuwste reacties