POLL: Wie wint de Ronde van Vlaanderen?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 26 reacties
POLL: Wie wint de Ronde van Vlaanderen?
Foto: © SC

Zondag is het weer zover en wordt de mooiste koers in Vlaanderen gereden. Een feestdag, niet alleen omdat 'Vlaanderens Mooiste' deze keer op op Pasen wordt gereden. Wie zal er volgens u winnen?

Gedaan met de opwarmers, zondag staat het echte examen op het programma met de Ronde van Vlaanderen. De afgelopen weken hebben de kasseivreters zich genoeg kunnen voorbereiden, al zijn er nog enkele renners met lege handen. Denk maar aan Greg Van Avermaet, over wie er toch wat twijfels waren. Een voorjaar zoals vorig jaar wordt het alvast zeker niet. 

Favorieten zijn er alvast genoeg, al lijkt er dit seizoen geen renner bovenuit te steken. De koersjes werden dan ook mooi verdeeld. Michael Valgren, Dylan Groenewegen, Yves Lampaert, Tiesj Benoot, Vincenzo Nibali, Niki Terpstra, Peter Sagan... Allemaal mochten ze al eens het zegegebaar maken de afgelopen weken. 

Maar wie wint er zondag de Ronde van Vlaanderen? Wordt het opnieuw een renner van het sterke blok van Quick-Step Floors? Of kan Sep Vanmarcke eindelijk die grote vis binnenhalen? Ze zullen rekening moeten houden met Tiesj Benoot, na zijn winst in de Strade Bianche in topvorm.

Stem zeker mee in onze poll. 

Wie wint de Ronde van Vlaanderen?

0%
0%
25%
0%
0%
0%
25%
25%
25%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties