Tiesj Benoot oogt ontspannen: "Tom Boonen heeft me de tactiek van Quick-Step verklapt"

Redactie
| 12 reacties
Tiesj Benoot oogt ontspannen: "Tom Boonen heeft me de tactiek van Quick-Step verklapt"
Foto: © photonews

Heel wat favorieten voor de Ronde van Vlaanderen en Tiesj Benoot is er daar één van. De Lotto Soudal-kopman kreeg alvast de tactiek van Quick-Step Floors toegefluisterd via adviseur Tom Boonen.

"Ik heb goed geslapen. Chocolade heb ik vandaag niet meer gegeten", lacht een goedgeluimde Benoot voor de camera van Sporza

Tom Boonen vertelde de kopman van Lotto Soudal al hoe Quick-Step zal koersen. "Ik mag misschien niet vertellen wat Tom gezegd heeft, voor de andere favorieten", aldus Benoot. "Ik zal het nog even voor mij houden en achteraf misschien zeggen wat hij zei. Ik denk eerlijk gezegd dat er op een andere manier gekoerst zal worden dan hij verwacht. Maar ik hoop op het tegendeel en dat hij gelijk heeft."

Terpstra

Quick-Step wil ongetwijfeld ook aanvallend koersen, iets wat Benoot moet liggen. "Ik denk dat Niki (Terpstra) en de andere renners van Quick-Step bondgenoten kunnen zijn. Het zal belangrijk zijn om iemand mee te krijgen. Of ik Niki kan kloppen in een sprint? Een sprint na zo'n lange wedstrijd is altijd raar", besluit Benoot. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties