"Conditioneel ben ik goed... Alleen jammer dat ik ben aangereden door een volgauto"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Conditioneel ben ik goed... Alleen jammer dat ik ben aangereden door een volgauto"
Foto: © photonews

Straffe kerel, die Julien Vermote. De West-Vlaming dit sinds dit seizoen uitkomt voor Dimension Data, werd zondag aangereden door een volgwagen. Maar van opgeven wil hij niet weten, want vandaag stond hij in Terneuzen aan de start van de Scheldeprijs.

Vermote hield een scheur in zijn schouder over aan de aanrijding in de Ronde van Vlaanderen. "De scheur is er. Conditioneel ben ik goed, maar jammer genoeg ben ik omvergereden door een volgauto", jammert hij. "Het is wat het is. Ik hoop dat het vandaag lukt en dat is het belangrijkste richting zondag. Er is altijd risico, want als ik er nog eens op val..."

Bij Dimension Data wordt vol de kaart van Edvald Boasson Hagen getrokken in de Scheldeprijs. "Edvald is goed. Het zal sowieso een waaierdag zijn, dus de finale zal zichzelf wel uitwijzen."

Roubaix

Als alles meevalt, dan komt Vermote zondag aan de start van Parijs-Roubaix. "Ik kijk uit naar Roubaix. Jammer dat ik zondag mijn kansen niet kon verdedigen. Maar dat is nu eenmaal koers. Wat ik zondag verwacht? Ik ga eerst vandaag afwachten en dan kunnen we over zondag praten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties