Belgische kanshebber op winst in Parijs-Roubaix heeft kopzorgen: "Had voorbije dagen heel veel pijn"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 24 reacties
Belgische kanshebber op winst in Parijs-Roubaix heeft kopzorgen: "Had voorbije dagen heel veel pijn"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sep Vanmarcke verkeert in blakende conditie, maar ook in de Ronde van Vlaanderen werd hij weer geconfronteerd met de pechduivel. De 29-jarige kopman van Team EF Education First kon zich niet overeind houden en heeft nog steeds last van de naweeën.

Parijs-Roubaix is misschien wel de koerst die het best binnen de mogelijkheden van Vanmarcke past, maar het zou wel handig zijn als zondag alles eens een klein beetje meezit. Vraag is echter in welke staat van paraatheid onze sterke landgenoot aan de start zal staan. 

"De voorbije dagen had ik heel veel pijn aan de ribben door mijn crashes in de E3 Harelbeke en de Ronde van Vlaanderen. Het gaat intussen gelukkig al beter en dat stemt mij content", aldus Vanmarcke. "Nu ga ik nog 2 dagen rusten en hopelijk heb ik zondag dan weinig tot geen last", luidt het bij Sporza

Conditioneel zit het alvast snor: "Daar kun je niet veel meer aan veranderen. Je kunt niet plots van slecht in de Ronde naar top in Roubaix evolueren. Aan het materiaal kan je wél nog heel wat zaken veranderen, denk maar aan de bandenspanning."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties