Geplaagd Lotto Soudal hakt belangrijke knoop door over pechvogel van het voorjaar Jens Keukeleire

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
Geplaagd Lotto Soudal hakt belangrijke knoop door over pechvogel van het voorjaar Jens Keukeleire
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Lotto Soudal heeft ook z'n verkenning van Parijs-Roubaix achter de rug en die is uitstekend verlopen voor Jens Keukeleire. In die mate dat de 29-jarige West-Vlaming zondag kan starten in de derde grote klassieke afspraak van het seizoen.

Keukeleire moest door een vervelende virale infectie passen voor alle topwedstrijden van de voorbije weken, maar is intussen weer helemaal klaar om zijn team Lotto Soudal aan resultaten te helpen. "Ik voelde mij goed tijdens de verkenning. Vanuit de zetel de koers moeten volgen, was erg zuur. Ik ben genezen, maar de conditie is uiteraard niet top. Ik ben niet 100%, maar wel goed genoeg om te kunnen starten."

De Bruggeling, die vorig jaar nog knap tweede werd in Gent-Wevelgem, moet gezien de omstandigheden realistisch zijn: "Ik hoop natuurlijk dat ik nog een beetje kan verbeteren. Als er nog een paar procentjes bijkomen, zit ik op ongeveer 85% van mijn kunnen. Ik wil zondag in ieder geval de ploegmakkers helpen die zich goed voelen. Dat is voor mij de meest realistische taak", klinkt het bij Sporza

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties