"Als ik zondag weer val, mag je me wegvoeren met een depressie"

Redactie
| 8 reacties
"Als ik zondag weer val, mag je me wegvoeren met een depressie"
Foto: © photonews

Het was tot dusver nog niet het voorjaar van Belgisch kampioen Oliver Naesen. In de E3, Dwars door Vlaanderen en de Ronde van Vlaanderen kreeg Naesen met pech of valpartijen te maken. Zondag hoopt hij dat de kaarten anders liggen.

Naesen ging de kasseien van Roubaix donderdag verkennen. "Het was plezant om de benen nog een keer te testen, want het is toch een heel zware Ronde van Vlaanderen geweest", vertelt hij in HLN. "Normaal ben ik op maandag al snel weer 'mens', maar deze keer was ik slecht, slecht, slecht. En dinsdag was nog erger. Pas woensdag voelde ik me weer een beetje normaal."

Knie

De laatste weken stond het geluk niet echt aan de zijde van de renner van het Franse AG2R-La Mondiale. "Het enige wat ik echt nog voel, is mijn linkerknie. Maar veel nadeel zal ik daar zondag niet van hebben, het zal vooral op maandag pijn doen."

"Als ik zondag weer val, mag je me wegvoeren met een depressie. Zet de Prozac dan maar klaar. Wat ik dit voorjaar al meegemaakt heb, grenst aan het onwaarschijnlijke. Maar in Roubaix kan alles gebeuren. Ik ben vorig jaar op een heel seizoen vier keer lek gereden: dat was vier keer in Roubaix. Echt waar."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties