Stuyven en Trek-Segafredo richting Roubaix: "Het zou oneerbiedig zijn om een ex-winnaar een trapje lager te zetten dan ikzelf"

Redactie
| 2 reacties
Stuyven en Trek-Segafredo richting Roubaix: "Het zou oneerbiedig zijn om een ex-winnaar een trapje lager te zetten dan ikzelf"
Foto: © photonews

Bij Trek-Segafredo kunnen ze in Parijs-Roubaix rekenen op drie troeven. Er zijn natuurlijk ex-winnaar John Degenkolb en Jasper Stuyven, maar ook Mads Pedersen heeft een nieuwe status na zijn sterke Ronde. Stuyven heeft alvast vertrouwen voor zondag.

In de voorbije klassiekers was Stuyven vooral de kopman, maar die rol zal hij zondag delen met Degenkolb. "Het zou oneerbiedig zijn om een ex-winnaar een trapje lager te zetten dan ikzelf", bekent Stuyven in Het Nieuwsblad.

"Ik was er al voor de Ronde van Vlaanderen van overtuigd dat we een sterk team hebben. Op alle sleutelpunten zaten we vooraan. We toonden dat zondag. We kunnen dat in Parijs-Roubaix opnieuw doen."

Geen druk bij Degenkolb

Degenkolb heeft niet zijn beste periode achter de rug door ziekte. Ook in de Ronde was het afzien geblazen. "Het was misschien een van de lastigste races die ik al gereden heb in mijn carrière", aldus de Duitser. "Ik voelde me zelfs vandaag nog wat moe. Gelukkig kwam ik er wat door nadat ik een paar kilometers gereden heb tijdens de verkenning. Of ik druk voel? Niet echt. Na dit weekend zullen er nog koersen gereden worden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties