Sven Nys blijft een bezige bij: opnieuw een nieuwe uitdaging voor 'Kannibaal van Baal'
Redactie
| 3 reacties

Sven Nys opent een bed & breakfast aan het Sven Nys Cycling Center

Sven Nys blijft een bezige bij: opnieuw een nieuwe uitdaging voor 'Kannibaal van Baal'
Foto: © photonews

Sven Nys zit na het einde van zijn veldritcarrière zeker niet stil. Hij is teammanager van de Telenet Fidea Lions en geeft heel wat lezingen. Maar natuurlijk is hij ook in de weer met zijn Sven Nys Cycling Center, waar hij tegenwoordig ook een bed & breakfast heeft.

Het Sven Nys Cycling Center is al een tijdje geopend, maar Nys besloot samen met zijn partner Anneke om er ook een bed & breakfast te openen. Heel wat wielertoeristen vinden namelijk hun weg naar Baal. "Steeds vaker kreeg ik van mensen de vraag waar ze hier in de regio ergens konden overnachten", vertelt Nys in Het Nieuwsblad.

"Behalve een B&B aan de andere kant van Tremelo, kon ik hen hierop niet meteen een passend antwoord geven, waardoor het idee ontstond om hier dan maar zelf een oplossing te creëren en in de buurt van de Balenberg zelf logies aan te bieden."

Hoogtetenten

Nys zal alvast geen plaats nemen in de keuken om voor ontbijt te zorgen. "We hebben hier voor een externe firma gekozen die, indien men dat wenst, dagelijks een mooie ontbijtmand breng", zegt Nys, die ook nog een extraatje heeft voor de echte sportmannen. "Sporters die hier langer willen blijven kunnen hier ook op hoogte slapen."

"We hebben twee hoogtetenten die een voor een simulatie van 2.000 meter hoogte zorgen. Anneke heeft haar schoonheidssalon er ook in onder gebracht. Ook op dit vlak wordt het lichaam hier verzorgd", aldus de 'Kannibaal van Baal'. 

Meer nieuws

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

15/06/2019 - 23/06/2019 Tour du Suisse
30/06/2019 BK wielrennen
06/07/2019 - 28/07/2019 Tour de France

Nieuwste reacties