Commentator neemt het op voor Peter Sagan: "Dan neem ik mijn muts al af"

Commentator neemt het op voor Peter Sagan: "Dan neem ik mijn muts al af"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Peter Sagan won dan wel Gent-Wevelgem, een echt dominant voorjaar kon hij tot op heden nog niet rijden. Hij reageerde de voorbije weken een paar keer geprikkeld op de mensen die in zijn wiel bleven zitten. Daar kwam dan weer reactie op, maar Michel Wuyts neemt het nu op voor de wereldkampioen.

Tom Boonen & co vonden Peter Sagan zelf ook maar een sleper, dus moest hij niet spreken over andere renners die in zijn wiel bleven zitten. Dat was zowat de teneur de voorbije week in de debatprogramma's rondom het voorjaar.

Muts

Michel Wuyts neemt het in een column in Het Laatste Nieuws op voor Peter Sagan, die wat hem betreft helemaal geen sleper is. Hij verwijst daarbij naar diverse exploten in de Ronde van Frankrijk (onder andere met Froome in een windetappe), Gent-Wevelgem, De Ronde van Vlaanderen en veel meer.

"Dat Sagan nu wél even past, wijst op een afwezigheid van topvorm. Zijn klagen is een teken van kwetsbaarheid. En toch: mocht de veronderstelde sleper Sagan met de voorwacht de Vélodrome in Roubaix opdraaien, zal ik mijn muts afnemen." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties