Stybar op zoek naar eeuwige roem: "Maar voorjaar kan nu al niet meer stuk"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 17 reacties
Stybar op zoek naar eeuwige roem: "Maar voorjaar kan nu al niet meer stuk"

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Hij werd al twee keer tweede in Parijs-Roubaix en dus is Zdenek Stybar zondag opnieuw een kanshebber in de Hel van het Noorden. In de Scheldeprijs reed hij nog de nodige trainingskilometers.

"Ik was nog niet helemaal hersteld van de Ronde van zondag", aldus Stybar bij Wielerkrant.be. "De Scheldeprijs was voor mij gewoon een zware training. Wat ik van Parijs-Roubaix verwacht? Een zware koers, natuurlijk", lacht Styby. "Het zou natuurlijk heel mooi zijn als ik kan winnen. De conditie is er dus ik ga er sowieso 100% voor."

Met overwinningen in de E3, Dwars door Vlaanderen, Scheldeprijs en de Ronde van Vlaanderen is het voorjaar nu al geslaagd voor Quick-Step Floors. "Het voorjaar kan nu al niet meer stuk, dus we kunnen ontspannen toeleven naar Roubaix. Zo is het ook makkelijker koersen."

4 kopmannen

Lefevere zijn ploeg kan met Gilbert, Terpstra, Lampaert en Stybar genoeg troeven uitspelen. "Iedereen zit echt in topconditie en is supergemotiveerd. Zondag kunnen wordt het opnieuw rekenen op onze vier kopmannen", aldus de Tsjech. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties