Brabantse pijl vertrekt met dubbele minuut stilte

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 16 reacties
Brabantse pijl vertrekt met dubbele minuut stilte
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Veranda's Willems-Crelan komt toch aan de start van de Brabantse Pijl. Dat heeft het team beslist in overeenstemming met de renners en de familie van de betreurde Michael Goolaerts. Ook de organisatie zal de nagedachtenis eren.

Zo komt er zowel bij de officieuze als bij de officiële start een minuut stilte. Verder zal het team van Veranda's Willems-Crelan als laatste op het startpodium verschijnen. Tussen officieuze en officiële start zal het team ook voor het peloton rijden.

"We gaan respectvol om met de situatie. We zullen alles een beetje matigen. Bij de ploegenvoorstelling zal Veranda's Willems-Crelan als laatste team op het podium verschijnen", aldus Pascal Demol aan Sporza.

De ploeg van Michael Goolaerts zal het peloton aanvoeren tot kilometerpaal nul

-Pascal Demol

"Om 12.30u zal er een minuut stilte zijn op de Grote Markt van Leuven. Vervolgens is er de officieuze start met een plaatselijke ronde in Leuven, waarbij de ploeg van Michael Goolaerts het peloton zal aanvoeren tot kilometerpaal nul. Dat zal een zeer bizar gevoel geven. Bij het officiële vertrek zal nog een minuut stilte volgen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties