Vierde plek voor Quick-Step Floors in Brabantse Pijl: "Nog meer vertrouwen voor de Ardennen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Vierde plek voor Quick-Step Floors in Brabantse Pijl: "Nog meer vertrouwen voor de Ardennen"
Foto: © photonews

Pieter Serry was samen met Bob Jungels de kopman van dienst in de Brabantse Pijl. Ondanks zijn ambitie voor het podium viel hij net naast de top drie. En dus was de Quick-Step Floors-renner best ontgoocheld.

Serry reed een erg attente koers en zat mee in het groepje der favorieten dat achter Wellens reed. In de sprint moest hij de duimen leggen voor Colbrelli (2e) en Benoot (3e). "Een vierde plek is een goed resultaat, maar ik ben toch een beetje teleurgesteld dat ik niet op het podium sta", aldus Serry.

'Erg goede benen'

Serry is aan een erg sterk seizoen bezig en dat werd woensdag opnieuw duidelijk. "Mijn benen waren erg goed en in de laatste twee ronden viel ik vaak aan omdat ik voelde dat ik het verschil kon maken. Toen Wellens ging, heb ik hard gewerkt om het gat te dichten, maar het was lastig om hem terug te halen."

"De wedstrijd van vandaag geeft me wel nog meer vertrouwen voor de Ardennen, waar we ook enkele mooie resultaten hopen te scoren om zo het mooie voorjaar van Quick-Step Floors een vervolg te geven", besluit Serry. 
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties