Michael Boogerd onthult waarom hij zo keihard werd aangepakt in ophefmakend boek van Thomas Dekker

Redactie
| 0 reacties
Michael Boogerd onthult waarom hij zo keihard werd aangepakt in ophefmakend boek van Thomas Dekker
Foto: © photonews

Michael Boogerd zijn imago kreeg een flinke deuk door het boekje dat ex-ploegmakker Thomas Dekker over hem opendeed in zijn boek. De 45-jarige ex-winnaar van de Amstel Gold Race vindt dat hij wel erg zwaar wordt aangepakt en denkt te weten waarom dat precies zo is.

In het ophefmakende boek Mijn Gevecht, dat een regelrecht succes werd, wordt Boogerd neergezet als een zuipschuit en iemand die niet vies is van de vrouwtjes: "Het is duidelijk een afrekening, ik ben er ziek van", klinkt het in HLN.

Maar waarom wordt Boogerd zo keihard aangepakt door de messcherpe Thomas Dekker? "Omdat hij niet bij Roompot mocht komen koersen. Ik had hem wel een plaats gegeven, andere mensen zagen dat anders. Dan neem je een collectieve beslissing. Niet wetende dat Thomas met zo'n boek zou komen."

Geen brave jongen

Boogerd wil gerust de confrontatie aangaan met zijn ex-ploegmaat bij Rabobank: "Ik zou wel eens met Thomas Dekker willen spreken en dan drie of vier journalisten uitnodigen die erbij mogen komen zitten. Dan horen de mensen een heel ander verhaal. Natuurlijk zijn er dingen gebeurd. Ik ben geen brave jongen. Ik zou niet zeggen dat ik de meest heilige man op aarde ben, maar ik denk dat hij nog heel veel mensen in bescherming neemt." 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties