"Patrick Lefevere heeft blijkbaar een 'wree goeie neus' om jonge gasten aan te trekken"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 2 reacties
"Patrick Lefevere heeft blijkbaar een 'wree goeie neus' om jonge gasten aan te trekken"

Pieter Serry heeft er al enkele jaren trouwe dienst opzitten bij de Quick.Step-ploeg van Patrick Lefevere. Ook de 29-jarige knecht, in de Brabantse Pijl nog goed voor een vierde plek, is onder de indruk van de prestaties van zijn ploeg in 2018.

Heel wat toppers verlieten Quick-Step Floors eind 2017, maar de jonkies - met daarbij onder meer Jakobsen, Hodeg en Mas - leverden reeds enkele puike prestaties af. "Die prestaties pushen iedereen naar een hoger niveau", aldus Serry. "Niemand had deze start verwacht."

"Het zijn bijna allemaal jonge gasten. Patrick heeft blijkbaar een 'wree goeie neus' om jonge gasten aan te trekken. Iedereen zit in een positieve spiraal en we blijven winnen", klinkt het. Zelf werd Serry dus knap 4e woensdag. In het Ardennenluik wordt hij een belangrijke schakel voor de kopmannen. 

Papa Serry

En tegenwoordig gaat Serry ook als papa door het leven. Sinds november is hij vader van een zoontje Maxim. "Het geeft mij extra motivatie", zegt hij trots. "Mijn vrouw doet alles voor Maxim. Het brengt wat lastigheid met het opstaan, maar ik moet mij bijna van niets iets aantrekken. Ik kan mij volledig focussen op de koers. Best leuk, dus", aldus Serry. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties