Uitstekend nieuws voor Quick-Step Floors-sprinter Fernando Gaviria

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Uitstekend nieuws voor Quick-Step Floors-sprinter Fernando Gaviria
Foto: © photonews

Quick-Step Floors heeft de 7 namen bekendgemaakt voor de Ronde van Romandië. Daarbij ook goed nieuws, want Fernando Gaviria komt voor het eerst sinds zijn blessure aan de start van een wedstrijd.

Gaviria brak in de Tirreno-Adriatico zijn hand en moest zo passen voor de meeste voorjaarsklassiekers. "Al die mooie wedstrijden missen was een teleurstelling voor mij", aldus Gaviria. "Zeker omdat ik in goede vorm verkeerde. Ik was boos en gefrustreerd, maar het zorgde alleen maar voor meer motivatie om harder te werken en terug te keren."

"Ik heb nog maar één keer in Zwitserland gekoerst, in mijn debuutjaar bij de profs. Dit wordt de eerste keer dat ik de Ronde van Romandië rijd en ik kijk er enorm naar uit om hier met mijn ploegmaats te starten. Hopelijk wordt mijn tweede deel van het seizoen blessurevrij en erg succesvol", zegt de Colombiaan. 

Ook Viviani

In de selectie van Quick-Step zitten geen Belgen. Met Elia Viviani heeft het wel nog een tweede sprinter in de rangen. Voor Viviani wordt het zijn laatste voorbereiding op de Ronde van Italië, die begin mei van start gaat. 

De selectie van Quick-Step Floors voor de Ronde van Romandië: Eros Capecchi, Fernando Gaviria Rendon, James Knox, Davide Martinelli, Michael Mørkøv, Fabio Sabatini en Elia Viviani

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties