Wielermanager verliest met Goolaerts al zijn derde coureur: "Geen seconde bij stilgestaan dat ik dit ooit zou meemaken, laat staan drie keer"

Redactie
| 12 reacties
Wielermanager verliest met Goolaerts al zijn derde coureur: "Geen seconde bij stilgestaan dat ik dit ooit zou meemaken, laat staan drie keer"
Foto: © photonews

Met Michael Goolaerts moesten we onlangs alweer een jonge Belgische wielrenner afstaan. Een drama voor vrienden, familie en ploegmaats en ook voor zijn manager Jef Van den Bosch. Die moest eerder ook al afscheid nemen van Wouter Weylandt en Rob Goris.

"Toen ik als 25-jarige aan deze job begon, heb ik er geen seconde bij stilgestaan dat ik dit ooit een keer zou meemaken, laat staan drie keer", zucht Jef Van den Bosch in de weekendeditie van HLN

"De mensen met wie we werken zijn allemaal jong en ze worden mega gecontroleerd. Net omdat ze aan topsport doen en dat veel van hun lichaam vergt. Michael is enorm gescreend. Ze konden niets vinden. Hij heeft echt pech gehad."

De 36-jarige wielermanager kan het maar moeilijk plaatsen: "Samen met Yannick Prevost heb ik 40 renners in mijn portefeuille. Allemaal zijn ze ooit al eens gevallen want dat is eigen aan de sport. Maar in 99% van de gevallen staan ze op, kruipen ze in het zadel en zijn ze weer weg. Of ze grijpen met een pijnlijke grimas naar hun sleutelbeen. Maar dit..."


 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties