Debat van de week: Wat moet Tiesj Benoot doen in de toekomst?

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 11 reacties
Debat van de week: Wat moet Tiesj Benoot doen in de toekomst?
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tiesj Benoot is ongetwijfeld één van de revelaties van het voorjaar na zijn winst in de Strade Bianche en sterke resultaten van de afgelopen maanden. Wij houden ons Debat van de Week over waarop Benoot zich in de toekomst moet focussen.

Het was het voorjaar van de grote doorbraak voor Tiesj Benoot. Na zijn winst in de Strade Bianche, waar hij solo aankwam in een heroïsche editie, bevestigde hij nadien met een straffe prestatie in de Tirreno-Adriatico, waar hij bergop bewees met de betere renners mee te kunnen en de jongerentrui veroverde.

Steeds meer komt de vraag: op wat moet de nog altijd maar 24-jarige Benoot  - die toch al enkele jaren meedraait bij de groten - zich de komende jaren focussen. De Gentenaar vertelde al dat zijn hart in de Vlaamse klassiekers ligt, maar door zijn kwaliteiten kan hij perfect uit de voeten in de Ardennen of in rittenkoersen waar er geklimd moet worden. 

Waar ziet u Benoot de komende jaren graag aan het werk: de Ardennen of de kasseiklassiekers? Of moet hij zich tot meer specialiseren in het rondewerk. Stem zeker mee in onze poll. 

Waar moet Tiesj Benoot zich in de toekomst op focussen?

0%
0%
33%
67%
0%
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties