Rob Peeters bekent: "Na einde profcarrière toch wel enkele keren tegen de muur gebotst"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 6 reacties
Rob Peeters bekent: "Na einde profcarrière toch wel enkele keren tegen de muur gebotst"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Rob Peeters maakte zondag bekend dat hij als ploegleider bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice aan de slag gaat. De afgelopen weken was het niet altijd gemakkelijk in de zoektocht naar een nieuwe job.

Eind februari hield Peeters het veldrijden definitief voor bekeken. En dat op 32-jarige leeftijd. "Ik heb na de Sluitingsprijs in Oostmalle geen enkele keer meer op de fiets gezeten", aldus Peeters bij Wielerkrant.be. "Als je zelf niet voelt dat je dat wil, moet je dat ook niet doen. Zelf heb ik er op dit moment weinig behoefte aan."

Na een lange profcarrière als veldrijder is er natuurlijk het spreekwoordelijke zwarte gat. "In de weken daarna moet je wat zoeken naar wat je wilt. Je moet bekijken hoe je de rest van je leven wilt invullen en dat is toch wel confronterend."

'14 jaar niet 'gewerkt''

Peeters doelt op het feit dat hij de afgelopen weken ook voor heel wat anders jobs gesolliciteerd heeft. Telkens stootte de ex-crosser uit Mol op een 'njet'. "Ik heb gesolliciteerd voor heel wat andere jobs, maar dan bots je ofwel op uren die niet haalbaar zijn, ofwel op iemand die meer ervaring heeft."

"In de ogen van heel wat werkgevers heb ik 14 jaar niet gewerkt", vervolgt Peeters. "Bij hen komt het enkel en alleen aan op werkervaring. Op dat moment bots je toch wel enkele keren tegen de muur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties