BREAKING: Wellens zijn toekomst ligt vast

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 9 reacties
BREAKING: Wellens zijn toekomst ligt vast
Foto: © photonews

Tim Wellens is aan een uitstekend seizoen bezig bij Lotto-Soudal. De renner nam nu ook een beslissing over de komende twee seizoenen.

"Tim Wellens heeft zijn overeenkomst met twee seizoenen verlengd en blijft minstens tot eind 2020 bij Lotto Soudal", meldt het team in een persbericht. Het team Lotto Soudal bouwt dus verder op de talentvolle Belg.

“Ik hou van stabiliteit; voor het eerst in mijn carrière was ik einde contract en dat geeft je de kans ook te luisteren naar andere teams, wat zij eventueel van plan zijn met jou. Dat flatteerde mij, maar ik denk dat ik goed zit bij Lotto Soudal en ik wil deel uitmaken van de plannen die Paul De Geyter en Marc Sergeant hebben", reageert Wellens.

Eendagsklassiekers en tijdritten

Zijn toekomstdoelen zijn duidelijk. "Ik wil me verder blijven ontwikkelen; de eendagsklassiekers zullen uiteraard met stip genoteerd blijven omdat die me zeer goed liggen, maar ook in de rittenkoersen van vijf tot tien dagen wil ik blijven groeien om mee te dingen naar een topnotering. Ik denk dat ik nog marge heb in het tijdrijden, en de ploeg heeft zich geëngageerd om daar verder op in te zitten. Die discipline speelt in veel rittenkoersen immers een cruciale rol.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties