Sergeant blijft werken aan de toekomst en zit de komende weken met 11 renners die einde contract zijn aan tafel

Redactie
| 0 reacties
Sergeant blijft werken aan de toekomst en zit de komende weken met 11 renners die einde contract zijn aan tafel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tim Wellens blijft Lotto Soudal nog wat langer trouw, maakte de ploeg dinsdag bekend. Maar Marc Sergeant zit niet stil en gaat de komende weken ook met heel wat andere renners rond de tafel zitten.

Bij Lotto Soudal zijn er 11 renners wiens contract op het einde van dit jaar afloopt. Hun namen: Jens Debusschere, Nikolas Maes, Tosh Van Der Sande, Remy Mertz, Enzo Wouters, André Greipel, Marcel Sieberg, Lars Bak, Adam Hansen, James Shaw en Moreno Hofland.

"Er is niemand die per se weg moet, en ook niemand heeft laten weten dat hij de ploeg wil verlaten. We gaan praten, hé", aldus Sergeant in Het Nieuwsblad. 

Wat met Greipel?

Sprinter Greipel is ondertussen al 35, maar wil graag verder bij zijn huidige ploeg. "We gingen na het voorjaar samenzitten, maar door zijn sleutelbeenbreuk is dat verschoven", vervolgt de Lotto Soudal-ploegmanager.

"Maar ik denk dat we wel een akkoord bereiken. Ook het gesprek met Debusschere is verschoven, omdat zijn manager Jef Van Den Bosch door de dood van Michael Goolaerts logischerwijze andere zorgen aan zijn hoofd had", besluit Sergeant. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties