Veldritploeg van Timmy Simons haalt serieuze versterking in huis

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 11 reacties
Veldritploeg van Timmy Simons haalt serieuze versterking in huis
Foto: © SC

Transfernieuws in veldritland: Pauwels Sauzen-Vastgoedservice heeft met Laurens Sweeck een vette transfer afgerond. En ook zijn broer Diether maakt de overstap naar de ploeg van voetballer Timmy Simons.

En het gaat rap want de tweelingbroers mogen komend weekend al voor het eerst de uitrusting aantrekken van hun nieuwe werkgever, dan staan Laurens en Diether Sweeck aan de start van de Trofee Maarten Wynants. 

Normaal gezien was het de bedoeling dat Laurens Sweeck, die afgelopen winter bijzonder sterk presteerde, het nieuwe crossseizoen nog zou aanvangen bij ERA-Circus om dan pas op 1 januari 2019 de overstap te maken naar Pauwels Sauzen. 

Nieuwe wending

De 24-jarige Sweeck, die zilver pakte op het Belgisch kampioenschap in Koksijde, ziet het helemaal zitten: "Ik vond het tijd om mijn carrière een nieuwe wending te geven. Eind dit jaar was ik sowieso einde contract bij mijn team, dus ik was van plan om de markt te verkennen."

Een lange zoektocht werd het niet: "Al tijdens een eerste gesprek met het management van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice wist ik dat dit het team was waarin ik me de komende jaren verder wilde ontplooien. De structuur staat er en met heel wat regiogenoten in de ploeg is de sfeer geweldig."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/01/2022 Hamme
23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille

Nieuwste reacties