"Enkele troeven in handen om te scoren als Wout Van Aert of Mathieu van der Poel steekjes laten vallen"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
"Enkele troeven in handen om te scoren als Wout Van Aert of Mathieu van der Poel steekjes laten vallen"
Foto: © SC

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Pauwels Sauzen-Vastgoedservice heeft zich de afgelopen maanden stevig geroerd op de transfermarkt. Vrijdag werden de transfers van de broertjes Sweeck afgerond. Teammanager Geert Vanhoof is ambitieus.

Met Laurens Sweeck heeft de ploeg een echte topper uit veldritwereld in huis gehaald. "Ik denk dat het duidelijk is dat we de ambitie hebben om opnieuw een topteam te worden", opent Geert Vanhoof na het aantrekken van de broertjes Sweeck.

"Mathieu van der Poel en Wout van Aert domineerden de voorbije twee seizoenen de winter, maar met het aantrekken van eerst Daan Soete en nu Laurens Sweeck, samen met blijvers als Jens Adams hebben we toch een aantal mooie troeven in handen om te scoren in het geval Mathieu en/of Wout een steekje laten vallen."

'Nog progressie'

Sweeck etaleerde de afgelopen seizoenen al vaak zijn talent. "Laurens heeft in het verleden al meermaals bewezen dat hij in een goede dag niet veel moet onderdoen voor die twee. En we zijn er van overtuigd dat hij de komende jaren nog progressie kan maken. Daarnaast geloven we trouwens ook in het talent van Diether. Waarom zou hij straks de aansluiting met de subtop niet kunnen maken", vraagt Vanhoof zich af. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties