Dé ploegmaat die alweer van goudwaarde was voor Wellens: "Op dit soort aankomsten is Tim bij de beste renners"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 1 reacties
Dé ploegmaat die alweer van goudwaarde was voor Wellens: "Op dit soort aankomsten is Tim bij de beste renners"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Tim Wellens rondde het gisteren in stijl af in de Giro, maar het voorbereidende werk mocht er ook wezen. Nietwaar, Tosh Van der Sande? De modeploegmaat loodste zijn Limburgse kompaan net zoals in de Brabantse Pijl naar de overwinning.

"Het is nu al de tweede keer dat het lukt om het samen af te werken. Dinsdagmorgen hadden we allemaal onze focus op Tim gelegd en het is natuurlijk schitterend dat het plannetje dan ook goed uitpakt. Op dit soort van aankomsten is Tim gewoon bij de beste renners van het peloton", aldus belangrijke pion Tosh Van der Sande. 

"Hij zat al een hele tijd met deze etappe in zijn hoofd en ik ben dan ook heel blij dat ik een mooie bijdrage heb kunnen leveren", luidt het in Het Laatste Nieuws. Al was het in de finale allesbehalve evident om vlotjes de rode loper uit te rollen: "Het was bijzonder technisch en er was ook nog een crash. Gelukkig zaten we vooraan, dat was trouwens ook onze intentie. Dit is Italië hé, chaos. Dat kunnen wij wel aan. Onze Giro is nu al geslaagd."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties