"Eén keer stond ik mijn tanden te poetsen, toen mijn kamergenoot naast me kwam plassen in het toilet. 'Excuse me?'"
Redactie
| 0 reacties

Adam Hansen zijn favoriete kamergenoot is Lars Bak

"Eén keer stond ik mijn tanden te poetsen, toen mijn kamergenoot naast me kwam plassen in het toilet. 'Excuse me?'"

De afgelopen jaren heeft Adam Hansen al heel wat kamergenoten gehad in de wielerwereld. Over zijn favoriete kamergenoot hoeft hij niet lang te twijfelen. Al waren er ook kamergenoten die hun 'job' minder goed uitoefenden.

Bij Lotto Soudal slaapt de Australiër liefst met een Deen op de kamer. "Geen discussie: Lars Bak. Hij is rustig en hoeft niet de hele tijd tv te kijken. En ik mag zolang opblijven als ik wil", vertelt Hansen in HNB

Maar in zijn carrière kwam Hansen ook enkele vervelende kamergenoten tegen. "Geen namen, maar bij HTC had ik ooit een kamergenoot die niet kon slapen zonder dat de tv speelde. Zelfs in de Ronde van Polen moest die per se opstaan. Dan legde hij de afstandsbediening naast mij op bed: Zet maar uit als ik in slaap ben gevallen."

Hygiëne

Maar het ging zelfs nog een stapje verder. "Nog een horrorstory: Australiërs zijn niet zo tolerant als het gaat over hygiëne en privacy in de badkamer. Eén keer stond ik mijn tanden te poetsen, toen mijn kamergenoot naast me kwam plassen in het toilet."

"Ik was kwaad: Excuse me? In mijn land doen we dit niet. Hij excuseerde zich uitgebreid: 'Sorry, ik wist niet het voor jou zo'n probleem was'. Daarna deed hij de bril omhoog en plaste hij verder. Hij dacht dat ik daarom pissed was", lacht Hansen. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

27/09/2020 WK
29/09/2020 - 03/10/2020 BinckBank Tour
30/09/2020 Waalse pijl
03/10/2020 - 25/10/2020 Giro
04/10/2020 Luik-Bastenaken-Luik

Nieuwste reacties