Jonge Belg staat klassementsrenner bij in Californië
Redactie
| 1 reacties

Tejay Van Garderen krijgt Nathan Van Hooydonck in steun in Californië

Jonge Belg staat klassementsrenner bij in Californië
Foto: © photonews

BMC gaat in de ronde van Californië aantreden met Tejay Van Garderen. De Amerikaan keert er voor het eerst terug sinds hij in 2013 de eindzege pakte. Van Garderen hoopt ongetwijfeld nog eens uit te pakken in deze rittenkoers, met de steun van Nathan Van Hooydonck.

De uitslagen van Van Garderen zijn de jongste jaren alleszins niet wat ze waren in het begin van zijn carrière. Met onder andere twee keer een vijfde plek in de Ronde van Frankrijk wierp hij zich al snel op als klassementsrenner. Straks gaat Van Garderen tijdens de Tour in dienst van Richie Porte rijden.

In de ronde van Californië ligt er nog een kans om zelf iets te winnen. Een wedstrijd die mooie herinneringen met zich meebrengt.

PITTIG PARCOURS

"Ik kijk ernaar uit om mijn comeback te maken in de Ronde van Californië", klinkt het in een statement van de Amerikaan. "De editie van 2013 was een speciale herinnering voor mij. Er wacht ons een pittig parcours. We hebben wel een sterke ploeg en we leven naar deze koers toe met hoge verwachtingen."

Onze 22-jarige landgenoot Nathan Van Hooydonck rijdt voor het eerst mee in Californië. Ook Patrick Bevin, Brent Bookwalter, Joey Rosskopf, Michael Schär en Danilo Wyss worden afgevaardigd door BMC.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix
15/04/2020 Brabantse Pijl
19/04/2020 Amstel Gold Race

Nieuwste reacties