Ploegmaat kijkt in glazen bol en ziet Bryan Coquard winnen
Tieneke Van de Velde
Tieneke Van de Velde
| 0 reacties

Tanguy Turgis heeft nog voor de aankomst voorspeld dat zijn ploegmakker Bryan Coquard zou winnen

Ploegmaat kijkt in glazen bol en ziet Bryan Coquard winnen
Foto: © photonews

Een opmerkelijke tweet vandaag om 16u39 op de Twitter-account van Tanguy Turgis. Met nog 300 m te gaan in de 4de rit van de Vierdaagse van Duinkerke, lanceerde hij het bericht "Bryan Coquard!!!!!!!!!! #4JDD". Een visionaire ingeving, zo bleek luttele seconden later.

Of Tanguy Turgis, ploegmakker van Bryan Coquard bij Vital Concept, over een glazen bol beschikt, is ons niet bekend. Maar in al zijn jeugdig enthousiasme stuurde hij toch deze tweet de wereld in:

Gelukkig toeval of voorkennis, 300m later werd zijn voorspelling bewaarheid. Bryan Coquard schreef na een ritoverwinning in de Ronde van Oman, immers ook de vierde etappe in de Vierdaagse van Duinkerke bij op zijn palmares van dit jaar. Iets waar de jongste telg uit het wielergeslacht Turgis trouwens erg in zijn nopjes over was:

Tanguy Turgis die volgende week 20 wordt, heeft nog twee broers in het profpeloton. Anthony en Jimmy staan bij Cofidis op de loonlijst. Toch lijkt de benjamin van de familie de meest getalenteerde. Hij won vorig jaar nog de Omloop Het Nieuwsblad voor Beloften. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties