Kamergenoten bij Lotto Soudal en inwoners van Herent: "Ik snap niet van waar hij de grinta haalt om zo hard te rijden"

Redactie
| 0 reacties
Kamergenoten bij Lotto Soudal en inwoners van Herent: "Ik snap niet van waar hij de grinta haalt om zo hard te rijden"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De ene komt uit het Antwerpse, de andere uit Kessel-Lo, maar tegenwoordig zijn ze allebei woonachtig in Herent. Sander Armée en Victor Campenaerts zijn ploegmaats bij Lotto Soudal en bovendien kamergenoten in de Giro.

Campenaerts maakte in de winter de overstap naar Lotto Soudal. Ondertussen kent hij Armée al vrij goed. "Zwijg, ik woon ondertussen al twee jaar in Herent. Net als Sander. Vooraleer ik bij Lotto Soudal was, kwam ik hem op training slechts één keer tegen, ook al woont hij om de hoek. Sinds de stage in Mallorca slapen we samen. Het klikte meteen."

Rust zelve

Ruzie maken ze naar eigen zeggen nooit. "Met Sander? Dat is de rust in hoogsteigen persoon. Het is niet makkelijk om boos te zijn op hem. Maar ook moeilijk om Sander kwaad te krijgen."

"Ik snap niet van waar hij die grinta haalt om zo hard te rijden. Sander is de ideale slaapkamergenoot. Hij gaat later slapen en staat vroeger op. Hij heeft niet veel slaap nodig. Al zet ik dit keer lekker geen wekker en ontbijt ik eens wat uitgebreider."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties