Uitslagen bleven eventjes uit, maar Franse topsprinter is al rustiger na goede Vierdaagse
Redactie
| 0 reacties

Bryan Coquard is al rustiger nadat zijn goede Vierdaagse van Duinkerke

Uitslagen bleven eventjes uit, maar Franse topsprinter is al rustiger na goede Vierdaagse
Foto: © photonews

Nacer Bouhanni is niet de enige Franse sprinter die onder druk staat. Ook voor Bryan Coquard was de oogst in 2018 tot dusver magertjes. In de Vierdaagse van Duinkerke presteerde de renner van Vital Concept wel goed en daardoor lijkt de kalmte teruggekeerd.

Tot een week geleden had Coquard in 2018 enkel de eerste etappe van de Ronde van Oman gewonnen. Van een sprinter met zijn kwaliteiten mag men toch iets meer verwachten. In de Vierdaagse van Duinkerke is hij meestal wel goed en dat was deze keer opnieuw het geval.

OPVALLEN DOOR REGELMAAT

Coquard liet er zich vooral opmerken door zijn regelmaat. Dag zag ook voormalig commentator Daniel Mangeas. "Hij heeft drie keer het podium gehaald: één keer stond hij op het hoogste schavot, er was één tweede plek en hij eindigde eens derde. Hij heeft ook de roze leiderstrui gedragen. Spijtig genoeg was hij in één etappe ziek. Ondanks alles was het voor hem toch een boeiende Vierdaagse met een ritzege en een dag in het roos."

Deze resultaten moeten de sprinter vertrouwen geven voor de toekomst. "In de volgende weken zullen we een meer serene Coquard zien", denkt Mangeas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties