Enkele weken na hersenoperatie is er al uitstekend nieuws voor Jolien Verschueren: "Dit zullen de dokters niet geloven"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 25 reacties
Enkele weken na hersenoperatie is er al uitstekend nieuws voor Jolien Verschueren: "Dit zullen de dokters niet geloven"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het gaat duidelijk de goede kant op met veldrijdster Jolien Verschueren. Begin april werd er nog een hersentumor weggenomen bij de renster van Pauwels Sauzen-Vastgoedservice, maar op pinkstermaandag stond ze al aan de start van een kwartduatlon.

Het waren enkele moeilijke maanden voor Jolien Verschueren. Er werd een kwaadaardig gezwel in haar hersenen ontdekt en de ex-winnares op de Koppenberg moest de tumor laten wegsnijden. Maar enkele weken later gaat het de goede richting uit met Verschueren. 

Maandag verscheen ze zowaar aan de start van de kwartduatlon in het Oost-Vlaamse Elsegem. "De therapie slaat aan en de dokters zullen ook niet kunnen geloven dat ik reeds tot zoiets in staat ben", aldus een tevreden Verschueren bij haar team.

Meteen tweede 

Verschueren kwam als tweede over de meet na 3 kilometer lopen, 32,5 kilometer fietsen en opnieuw 3 kilometer lopen. "Het was voor mij al een overwinning op zichzelf dat ik hier de start nam, maar dat ik ook nog eens tweede eindig, is verbluffend en hoopvol voor de toekomst", zei Verschueren nog. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties