Glorieuze ritwinnaar kent aanpak om in top tien te eindigen: "Gewoon zo lang mogelijk volhouden"
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Rohan Dennis hoopt na winst in tijdrit ook in top tien te eindigen in Giro

Glorieuze ritwinnaar kent aanpak om in top tien te eindigen: "Gewoon zo lang mogelijk volhouden"
Foto: © photonews

Rohan Dennis heeft in de laatste tijdrit in deze Ronde van Italië nog eens een demonstratie gegeven. Daardoor mag de renner van BMC nog altijd hopen om ook in het algemeen klassement van zich te doen spreken. Dennis rekent op zijn doorzettingsvermogen om in de top tien te eindigen.

Waar het in Jeruzalem nog misliep, was het in Rovereto wel prijs. Rohan Dennis troefde andere klasbakken als Tony Martin en Tom Dumoulin af en pakte de zege. "Ik ben naar hier gekomen om een rit te winnen. Eerst probeerde ik in Israël, maar ook vandaag was een groot doel. Ik wilde het team bedanken voor het harde werk en terug in de top tien komen."

Daarmee verklapte Dennis meteen zijn doelstelling voor het verdere verloop van de Giro. De Australiër staat nu op een knappe zesde plaats. Wat is dan zijn aanpak om in de top tien te blijven? "Ik moet gewoon zolang mogelijk volhouden. Het wordt afzien. Ik ben het niet gewend om in de laatste week bergop te knokken voor een algemeen klassement. Ik probeer gewoon die top tien vast te houden."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties