Patrick Lefevere reageert op de interesse in toptalent Remco Evenepoel

Redactie
| 9 reacties
Patrick Lefevere reageert op de interesse in toptalent Remco Evenepoel
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel heeft zondag opnieuw indruk gemaakt door op fenomenale wijze Belgisch kampioen bij de junioren te worden. Ondertussen is de amper 18-jarige ex-voetballer gegeerd wild op de transfermarkt, vooral met het oog op de toekomst.

Wat al zeker vaststaat: volgend seizoen rijdt Evenepoel voor Hagens Berman Axeon, de ploeg waar Axel Merckx de sportieve touwtjes in handen heeft. Wat daarna volgt, is nog onzeker. "We weten het nog niet", aldus vader Patrick Evenepoel, zelf een ex-prof.

Donderdag afspraak met Lefevere

"We zitten donderdag samen met Patrick Lefevere van Quick-Step Floors: Remco, zijn moeder en ik. Patricks advies is ontzettend belangrijk voor zijn ontwikkeling als renner. Ik heb het gevoel dat Remco zelf wil wachten tot na het EK in Tsjechië vooraleer te beslissen."

Lefevere reageerde vanuit Rome, waar de Giro eindigde, op de interesse in het toptalent. "Ik heb zelf gekoerst en zat al die tijd in het wielrennen, maar zo’n talent dat telkens zo ver vooruit rijdt, dat heb ik nog nooit gezien", klinkt het bij de teammanager van Quick-Step Floors. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties