Thomas De Gendt komt met ludiek bericht: "Ga solo van aan de start"
Redactie
| 8 reacties

Thomas De Gendt (Lotto-Soudal) komt met ludiek bericht over trainingskamp

Thomas De Gendt komt met ludiek bericht: "Ga solo van aan de start"
Foto: © photonews

Zijn ploegmaats gaven de voorbije dagen alles in de Giro, Belgium Baloise Tour en Hammer Series. Zelf is hij aan het trainen in Calpe. Dat vat onze landgenoot op als een wedstrijd waarin hij van in de start ten aanval trekt.

De Gendt is in Calpe op trainingskamp ter voorbereiding van de Ronde van Frankrijk. Daar zullen we zijn aanvalslust ongetwijfeld weer mogen bewonderen. De voorbije weken reed De Gendt in Calpe al meer dan 1800 km. Dat is op Strave te zien. De Lotto-renner omschrijft het als de Ronde van Calpe en plant in die bewuste ronde een solo-aanval.

"Koninginnenrit van de Ronde van Calpe. Thomas zal zijn trui van Lotto-Soudal verdedigen door van in de start solo te gaan. Hij hoopt op een ijsje aan het eind van de laatste etappe van 200 km, waarin er verschillende klimmetjes voorzien zijn. Veel succes iedereen", klinkt het ludiek op Twitter.

SUPERSTRIJDLUST

Zolang hij zo maar klaar geraakt voor het serieuzere werk is het goed. Vorig jaar greep De Gendt in de Ronde van Frankrijk nipt naast de prijs van de Superstrijdlust. Die ging toen naar Warren Barguil.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties