Deze topper moet verstek laten gaan voor het BK tijdrijden in zijn eigen gemeente!

Redactie
| 1 reacties
Deze topper moet verstek laten gaan voor het BK tijdrijden in zijn eigen gemeente!

Op donderdag 21 juni maakt Anzegem zich op voor het BK tijdrijden. Gisteren werd in aanwezigheid van de organisatie en enkele notabelen het parcours bekend gemaakt in het lokale gemeentehuis. Al snel volgde ook het nieuws dat thuisrenner Sep Vanmarcke verstek moet laten gaan. De reden? Zijn ploeg...

In Anzegem werd gisteren het parcours voorgesteld dat de eliterenners op 21 juni in een race tegen de klok moeten afhaspelen. Om 15u zal de eerste mannelijke prof van het podium rollen voor drie rondjes van 14,4 kilometer. Goed voor in totaal 43,2 kilometer. Titelverdediger Yves Lampaert verschijnt als laatste aan de start.

Geen Sep Vanmarcke

Er was al meteen een domper op de feestvreugde. Sep Vanmarcke de naar Anzegem uitgeweken Kortrijkzaan, zal niet aan de start van het BK verschijnen. De reden? Zijn ploeg Team Education First-Drapac heeft die dag een stage gepland om de ploegentijdrit in de Tour voor te bereiden. Een situatie waar Vanmarcke erg verveeld mee zit.  "Hij heeft zich bij ons geëxcuseerd," liet de organisatie aan Het Nieuwsblad weten. "Erg jammer wel want het parcours passeert zelfs aan zijn voordeur."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties